Προϊόντα για χαλί berber (6)

Μπαχαρικά

Μπαχαρικά

Προσφέρουμε διάφορους τύπους μπαχαρικών. Μαζί μας αποκτάτε πρώτης τάξεως ποιότητα με πολύ φρέσκο άρωμα, όπως για παράδειγμα: - κόλιανδρος - κύμινο - σκόνη πάπρικας - κύμινο - κάρυ - σουσάμι - πιπέρι - κάρδαμο - κανέλα - σκόνη σκόρδου και πολλά άλλα.
Θυμάρι - κρητικό θυμάρι

Θυμάρι - κρητικό θυμάρι

Θυμάρι - κρητικό θυμάρι
Σουσάμι

Σουσάμι

Οι σπόροι σουσαμιού είναι ένα πολυδιάστατο συστατικό διαθέσιμο σε μια ποικιλία χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων του λευκού, καφέ, μαύρου, κόκκινου και κίτρινου. Αυτοί οι σπόροι αποκολλούνται για να αφαιρεθεί η μαύρη φλούδα πριν από τη συσκευασία, με τους πιο σκούρους σπόρους να προσφέρουν τη μεγαλύτερη γεύση. Οι σπόροι σουσαμιού έχουν μια ξηρή, φρέσκια γεύση που εκρήγνυται στο στόμα, χρησιμοποιούνται συνήθως ως επικάλυψη για ψωμί και ψωμάκια. Επίσης, πασπαλίζονται πάνω από σαλάτες και τηγανητά πιάτα στην ασιατική κουζίνα. Ο αλεσμένος σπόρος σουσαμιού είναι το κύριο συστατικό στο Tahini, μια βασική πάστα στη Μέση Ανατολή, και χρησιμοποιείται σε μπάρες σπόρων, πιάτα κοτόπουλου και πιάτα ρυζιού.
Μάραθος, ολόκληρος

Μάραθος, ολόκληρος

Χρόνος παράδοσης: 3 - 5 εργάσιμες ημέρες Δυνατότητα παράδοσης: 6000Kg / μηνιαίως Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1 x σακούλα 20Kg Στείλτε αίτημα μέσω email Εμφάνιση τηλεφώνου Σακούλα 20Kg
Ξεφλουδισμένοι σπόροι σουσαμιού

Ξεφλουδισμένοι σπόροι σουσαμιού

Ποιότητα premium αποφλοιωμένων σπόρων σουσαμιού. Οι σπόροι σουσαμιού προσφέρουν πολλά καλά πράγματα: Τα ακόρεστα λιπαρά οξέα, οι ίνες, τα μέταλλα και οι βιταμίνες που περιέχουν εκτιμώνται ως πολύτιμα συστατικά. Το σουσάμι χρησιμοποιείται για να βελτιώσει πολλά πιάτα.
Σπόροι Κόλιανδρου

Σπόροι Κόλιανδρου

Οι σπόροι κόλιανδρου είναι ένα παγκοσμίως αγαπημένο μπαχαρικό, δεύτερο μόνο μετά το πιπέρι όσον αφορά τη χρήση. Αυτοί οι σπόροι καλλιεργούνται και επεξεργάζονται παγκοσμίως, με την Αίγυπτο να είναι ένας σημαντικός παραγωγός. Οι σπόροι κόλιανδρου προσφέρουν μια ζεστή, πλούσια και αρωματική γεύση που χρησιμοποιείται κυρίως σε αλεσμένη μορφή. Είναι θεμέλιο της ινδικής κουζίνας, προσθέτοντας μια πινελιά γλυκύτητας και πικάντικης γεύσης στα πιάτα. Στην ινδονησιακή κουζίνα, ο κόλιανδρος χρησιμοποιείται σε συνταγές με τεμπέ και φασόλια. Οι σπόροι αναβαθμίζουν το λάχανο, το καλαμπόκι, τις σάλτσες και τις μαρμελάδες, ενώ χρησιμοποιούνται επίσης για τουρσί λαχανικών, καθιστώντας τους μια ευέλικτη προσθήκη σε κάθε κουζίνα.